Prednáška pre strednú školu na tému Pravidiel prepravy rýchloskaziteľných potravín

O tom, že gastrosektor a doprava sú navzájom prepojené oblasti potvrdila aj prednáška Ing. Dominiky Rovňaníkovej na tému Pravidiel prepravy rýchloskaziteľných potravín.

Prednáška sa uskutočnila pre súkromnú odbornú školu HOST z Bratislavy.

Uložiť
Predvoľby používateľov súborov cookie
Používame cookies, aby sme vám zaistili čo najlepší zážitok na našej webovej stránke. Ak odmietnete používanie cookies, táto webová stránka nemusí fungovať podľa očakávania.
Prijať všetky
Odmietnuť všetky
Essential
Tieto súbory cookie sú potrebné na správne fungovanie webovej stránky. Nemôžete ich zakázať.
Core
Prijať
Analytics
Nástroje používané na analýzu údajov na meranie efektívnosti webovej lokality a na pochopenie jej fungovania.
Google Analytics
Prijať
Odmietnuť
Marketing
Súbor techník, ktorých cieľom je obchodná stratégia a najmä štúdium trhu.
YouTube
Prijať
Odmietnuť